Thursday, August 26, 2010

Hasil yang memberangsangkan.


Oh ya, sekadar berkongsi, hasil tinggal di rumah selama lebih 2 bulan.
Berkembang pesat tanpa rasa jemu.
Bagus betul.
Lihat gambar di bawah ini.
Oh ya Allah, da macam pipi selambak!!!

Gambar ini pulak, tengok tu, even takdak cheek bone, haaa, pipi naek chantek saja bila tersenyum. Kenapa? Itu menunjukkan isi dah padat kat pipi tuh!

Gambar bawah macam kurus sikit, tapi jangan tertipu. Dusta semata.
Gambar berbaju merah di bawah juga menunjukkan hasil yang fantastik. Ditambah dengan rona pakaian berwarna merah di tubuh. Bulat kan? Ya, nak tau apa rahsianya? Sini nak cerita~~
Yang terakhir! Taddaaaaa! Gambar dari sisi sebenar, fakta, kebenaran, asli, dari sisi hadapan!
Ya perhatikan disitu. Muka yang sememangnya bulat, gebu, tembam, montel, pakej baek punya.

Rahsia rahsia ramuan kegemukan dan ketembaman.
  • Secuit kasih sayang bonda
  • Sebekas air tangan bonda
  • Seulas cinta bonda
  • 100 gm leteran bonda
  • 500 gm cubitan bonda
  • 1kg salam dengan bonda pagi-pagi
  • 2kg dakapan dan ciuman bonda
  • Setiap hari masakan bonda
  • Setiap jam mengunyap
  • Setiap hari pon ayam di kedai mamak.
  • hari hari bosan di hotel dan makan *ramuan khas
Perghhh~memang confirm terbaik nya lah pakej ketembaman ituh.
Tahniah kepada adibah ya, harap maklum kerana telah berjaya menaikkan berat badan sehingga hampir~~~TEEETTTT~ status dirahsiakan harap maklum.

JAdi saudara saudari sekalian, selamat beramal!

8 comments:

Durratul said...

dibaaaaaaaaa xkan kot pipi kamu tue???alololo yang makin tomey la..mata smpai sepet..can't to c u raya nnt...

Adibah kamal baharin said...

haaaaa tudia kaduraaa~ akibat berehat cantek punya kat rumahhh. tu yg isau sgt niiii. bdn bommm dah!!! huuu.
pp tu diba tgk macam dah cucuk bottox tau dakkk!!!! hahahhahah can't wait to see u tooo syg! rindu!

Durratul said...

hahahahahh tue la pipi mantappp!!!rasa nak cubit2 awat jd lagu tue cek oiii heheheh jenuh la xleh dukung da la pasni..cana ni nak jumpa nak loncat2..hahah xba ba comey lg tu..msh dlm kawalan ni puasa turun la sket nnt kan~

Akmal Norliyana Ismail said...

hahaha... welcome to my club~
Club tembam mambammm.. hikhikhik...

rose sensei said...

kah3...tembam la dib..
upppsss.sorry...kasi sket kt rose la isi tu...huhu

Adibah kamal baharin said...

nana~heeee tamo tamo tamoo. nga diet niii!!!
rose~heee ameklah rose, kecik tapak tangan kamu, nyiru sy bagi tadahkan.hahahhahahhah nak jadi dermawan isi la kalau bole~

mei said...

HAHAH.
sangat comey =D

Adibah kamal baharin said...

mei!!!! ahhahahahahhah comei kamu kate..haehh debab sgt tuh... ala2 bottox nye cheek tauu :P