Wednesday, September 16, 2009

Title terbaik hari ini?Tiada

Minggu terakhir sebelum cuti beraya adalah minggu paling menyeksakan.
Kenapa?
Oh banyaknya kerja.
Tidak terkira.
Test dan kuiz secara tiba-tiba.
Aduh tak tahannya.
Alhamdulillah, boleh perform. Dari zero trus.
Tapi, lepas raya sebenarnya lagi sakit.
Kenapa?
Assignment smuanya due 2 n 3 weeks after raya.
Oh tak tahan lagi.
Tiada masa untuk buat sebenarnya.
Bertimbun2 sangat.
Ada sapa2 tringin nak bantu aku?
Raise up your hands.
I really ni ur help.
Ades.
Mood raya memang tak penah lari.
Nak tunggu balik pagi buta ari sabtu ni sangat buat aku panas bontot.
Sangat.
Mana bole..
tak pena tau balik umah sehari before raya.
Memang thrill dan memenatkan lah.
Aku dah terbayang traffic yang macam aram start dari nak kua sg buloh lagi n around kl kot nnt.
Tu blom smpai area ipoh penang suma yg lagi mcm aram.
Urm.
Abg, please,jum balek awal sket.
huhu aku rindu kat mak.

1 comment:

Aku said...

kesiannya ngko... napa abang ko...? upnm tak bagi cuti awal ka...?