Tuesday, April 27, 2010

Beristighfar panjang.

Masalah apa pun yang aku hadapi aku sendiri tatau.
Aku tak dapat nak fokus dgn buku didepan mata.
Even masa aku banyak, aku tengok and biar je masa tu berlalu.
Ok.
Apa masalah ni?
Aku tak dapat hafal.
Aku tak dapat nak start hafal.
Geram.
Nak menangis je.
Takde sape tau.
Aku je yg terkial-kial dalam bilik ni.
Tidur-tidur, golek-golek sedangkan kawan-kawan aku dah abes 5 6 chapters dah dalam masa ni.

Ya Allah, sungguh. aku tensen.
Bukakanlah pintu hati hamba mu ini untuk menerima ilmu pengetahuan ini dng mudah.
Amin.


4 comments:

fia said...

pelan2 dib..
wish u all d best..

Durratul said...

i know u can do it...syg..dun worry..insyaallah suma akan ok

Adibah kamal baharin said...

kadudu~thnx for ur advice and support. love u.

fia~huhuh thnx fia.. isau sgt.
u too, i wish u all da best.
thanx for da best wishes ;))

Weirdo said...

paha kiri terasa sakitnya