Thursday, February 18, 2010

Cuti semester terbaik semester ini.

Bagiku, cuti pertengahan semester yang terbaik adalah semester JAN-MAY 2010.
Ini kerana, sepanjang minggu ini, aku dapat berjumpa kembali sahabat-sahabat zaman sekolah menengah, dan sekolah rendah.
What a great moment that i'm able to spend with them.
Setelah tamat zaman persekolahan, rasanya jarang sekali semua dapat berkumpul begini.
Sangat best.
Dari kumpulan sahabat sekolah rendah, menengah, semuanya beria-ia mahu berjumpa, semuanya sudah rindu dan ingat kepada zaman sekolah yang amat girang suatu ketika dahulu.
Ya, sangat girang.
Zaman terbaik, adalah kanak-kanak.

Memori yang tak akan pernah luput dek ingatan.
Kenapa?
Membesar, belajar, dan masing-masing berjaya dengan cara hidup masing-masing.
Harapan dihati adalah agar semuanya saling mengingati agar hubungan kita kekal sampai mati.

Sesungguhnya persahabatan itu amat berharga.
Sahabat yang paling rapat dengan kita adalah sahabat ketika kita di zaman persekolahan.
Sahabat di zaman kampus, datang dan berlalu.

Aku rindu zaman terbaik itu.
Hey rakan.
I lebiu.
sila lah view gambar-gambar sahabat saya di facebook ku :D
Ini link nya.

Silalah.

5 comments:

Fello Ariza said...

huhu..sonok jmpe mmber lme 2..kalo aq wat reunion ngan mmber lame, xmnjadi sgt.. sbb sume bwak laki @ bini n anak-anak dorg...hehe...da byk kawen n beranak pinak sume mmber aq..hohoho

Durratul said...

yeah btol mmbr ms sek pling melekat dihati...
zaman kampus??datang dan b'lalu..erm diri sndiri tntukan :)

the point-of-viewer said...
This comment has been removed by the author.
the point-of-viewer said...

cuti semester aku lagi terbaik...terbosan...
takpa... balik cuti ni, aku jadi setan balik... clubbing all night long...ngan kekawan budak nakal sekolah...
theehehe

Adibah kamal baharin said...

fello~hhahaha eh itu lagi menarik!
memeriahkan suasana heheh tapi kalau sahabt mu itu cool2 lah mau bwk anak bini mereka.
mmg cuti terbaik, :D

kakdudu~hehe i'll never forget u darl.
dat's ma promise. love u.

pok~haha ko jgn gatal2 nk g club2 ak tampar gak pipi kau tu kang.